Devine
Selected work

Dancing Stars

Voor het vak experimental development kregen we de kans om software en hardware te combineren in één project, alles kan en alles mag. Het concept van Dancing Stars is vrij simpel. Een kind speelt op een zelfgemaakte piano, de tonen van die piano reageren met een sterrenhemel. Voor dit project heb ik gebruik gemaakt van een MakeyMakey en een Arduino. Op de computer draait en programma en een server die beiden verbindt. Dit project heeft me tot in de halve finale gebracht van de Adobe Adchievement Awards 2013, categorie: Instalation Design.

Stage bij Little Miss Robot

In het laatste jaar van mijn opleiding kreeg ik de kans om mijn stage te doen deze studio in Gent. Ik heb er een boeiende en leerrijke periode gehad. De manier van werken gebruik ik nog iedere dag in mijn job als developer en designer.

The King of Mont Ventoux

Deze opdracht kregen we van een productiehuis. Het concept was om videomateriaal van 5 historische wielrenners te combineren in één indrukwekkende race. Het is de bedoeling op de app te gebruiken tijdens de uitzending van het programma.

The Malevich Game

Dit is één van de leukste opdrachten die ik maakte tijdens mijn schoolcarrière. De maps in dit spel zijn gebaseerd op echte kunstwerken van de fantastische schilder Malevich. Dit spel is ontwikkeld in Flash, maar ik koester nog altijd plannen om het ooit eens over te zetten in HTML. To be continued!

Instakea

Deze opdracht heb ik gemaakt in het 2de jaar in het vak Moton. We kregen een reeks aangeleverde beelden die je moest verwerken in een reclamevideo. Het concept en onderwerp mocht je zelf kiezen.